De leiding staat er niet alleen voor.  Onze Chirogroep kan beroep doen op een volwassen begeleider – kortweg VeeBee genoemd.  Meestal is dat iemand van de ouders of oud-leiding die als tussenfiguur de groepsleiding en de leidingsploeg bijstaat met raad en daad.

Door het jaar bestaat de taak van de VeeBee erin om de groepsleiding te ondersteunen. De VeeBee is onze oren en onze ogen, als “oudere” komen ze soms vaker in contact met de ouders van de Chiroleden, waardoor zij ook sneller dingen opvangen waarvan wij niet op de hoogte zijn. Door deze zaken bespreekbaar te maken proberen we tot mogelijke oplossingen te komen.

Ongeruste ouders mogen de VeeBees aanspreken of bellen om problemen aan te kaarten. MAAR we hopen van harte dat deze ouders in de eerste plaats ook de stap willen zetten om in gesprek te gaan met de betrokken leiding en de groepsleiding zelf.  De VeeBees hebben een ondersteunende rol en trachten leden, leiding en ouders zo goed mogelijk te laten samenwerken…

Onze VeeBees

Hallo iedereen,

*Ik ben Wouter 

*Ik ben Leen, mama van Ditte (Speelclub) en Thor (Sloeber bij Kadasj). Sinds januari 2018 ben ik VeeBee. Eigenlijk ‘terug’ VeeBee.  In 2013 gaf ik, na 7 jaar, de fakkel door aan Stijn. Ik ben geboren en getogen in Essenbeek en heb hier ook al mijn Chirojaren doorgebracht. Als 6 jarige uk begon ik bij de Chiromeisjes als speelclub (Pinkels bestonden toen nog niet) om 15 jaar later leiding te worden. Na 5 jaar leiding, waarvan 2 als groepsleiding, werd het tijd voor iets anders. Ik trok naar het Gewest, om nadien mijn eerste carrière als VeeBee bij de Chiromeisjes te starten. Zo is de cirkel rond.

Onze fantastische leidingsploeg werkt zich elk jaar uit de naad om onze kindjes elke zondag een topdag te bezorgen en wij zullen er mee voor zorgen dat ze dit kunnen blijven doen. Zowel op administratief als organisatorisch vlak, alsook als extra steun om hun grieven te ventileren. Samen met hen willen wij er een super jaar van maken.

Heb je vragen aarzel niet om ons te contacteren!

Tel Wouter: 0477/ 380 589

Tel Leen: 0485/319 829

Groetjes
Wouter & Leen