De ‘belangrijkste’ dag van de week is zondag want… dan komen wij samen om keitoffe avonturen te beleven samen met de kinderen!

Dus …

Wanneer? Elke zondag van 14u -18 u

Waar? Jeugdheem achter de kerk van Essenbeek – I. Devilléstraat 50

Wat? Gekke momenten beleven en spelletjes spelen.

Niet vergeten? Speelkledij! Mogen wij vragen om de kinderen vaste schoenen aan te doen, zeker voor de kleinere groepen. Doe je kind tijdens de Chiro geen mooie (goede) kledij aan maar speelkledij, dat vuil mag worden! Zorg ook voor kledij aangepast aan de weersomstandigheden (om te vermijden dat je kind koud krijgt of helemaal nat wordt). We vragen ook om 1€ voor een vieruurtje (drankje en een koekje) mee te geven.

 Hoe ziet een zondagnamiddag eruit?

Om 14u starten we met de openingsformatie. Daarom vragen we aan de leden om op tijd naar de Chiro te komen! We verzamelen dan met z′n allen in een kring: elke afdeling heeft hier zijn eigen plaatsje.

Daarna gaat iedereen op pad met zijn eigen leiding om een super toffe zondagnamiddag te beleven. Rond 16u krijgt iedereen een drankje en een hapje. Om iets voor 18u verzamelen we terug in de kring voor de avondformatie: daar worden vaak belangrijke papiertjes uitgedeeld voor de komende weken.

Enkele sfeerbeelden